Open middagen

 

Open middag - 2020-05-29

Ieder schooljaar hebben we een aantal open middagen. Deze vallen vaak op een vrijdagmiddag ongeveer een week voor een schoolvakantie.

Wat je kunt verwachten wanneer je op een open middag bij Plan B komt? Dat kunnen we niet helemaal voorspellen… Iedere student heeft een eigen periodeplan (leerplan). Wat er voor deze vrijdagmiddag op de planning staat hangt daar voor een groot deel van af.
Er wordt soms uit (methode)boeken gewerkt, of aan eigen projecten, maar er valt vooral ook te denken aan: een robotje programmeren; een website bouwen; boeken lezen; apparaten uit elkaar slopen; een knikkerbaan maken; koken en bakken; gezelschapsspelletjes spelen; uitzoeken hoe je grote getallen als een ‘googol’ in cijfers schrijft; iets kunstzinnigs maken; een hut bouwen; filmpjes maken en monteren; een YouTube-kanaal maken; het is allemaal mogelijk…

Iedereen wordt in ieder geval verwelkomd met iets zelfgemaakt lekkers bij de thee/koffie/limonade. Dus kom tussen 13:00 uur en 16:00 uur (vrije inloop) naar onze open middag! Je bent van harte welkom!

Aanmelden kan via dit formulier.

(Aanmelden is niet verplicht, maar voor ons wel zo prettig om zo goed mogelijk op specifieke vragen van bezoekers in te springen en om in te schatten hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen verwachten)