Onze inzending voor Toukomst.nl

Onze inzending voor Toukomst.nl

De wereld van kennis en technologie verandert zo snel dat het huidige onderwijs opleidt voor banen die er niet meer zijn als de kinderen klaar zijn met school. Vernieuwend onderwijs bereidt kinderen voor op die onzekere toekomst. Juist ook in het relatief dunbevolkte...
Statuten ondertekenen

Statuten ondertekenen

En hierbij zijn de statuten ondertekend voor Plan B, Sociocratische School! Ook de aanvraag voor een school voor primair onderwijs (basisschool) en voortgezet onderwijs bij DUO is gedaan. Dus de volgende stap is het contract voor het schoolgebouw!
Aanvraag school voor PO en VO

Aanvraag school voor PO en VO

De aanvraag voor niet-bekostigde B3-school voor Primair Onderwijs (basisschool) en Voortgezet Onderwijs is de deur uit! Even afwachten wanneer we reactie krijgen!
Innofuture Emmen

Innofuture Emmen

Vrijdag 7 februari zijn we met de studenten naar Innofuture, hét tech-event van Drenthe, geweest. We hebben ons daar prima vermaakt met allerlei innovatieve, soms futuristische gadgets.
Uitje naar vestingstadje Bourtange

Uitje naar vestingstadje Bourtange

We gaan er geregeld met elkaar op uit. Deze keer gingen we naar het Groningse vestingstadje Bourtange. Dit kon mooi worden gecombineerd met de vakken geschiedenis en aardrijkskunde. In de atlas vonden we nog meer vestingsteden in Nederland. Soms was er een deel van de...